top-img-ascars-start

AS Cars

Pontiac Bonneville cab 1966

Såld

En mycket fin och välutrustad Pontiac Bonneville Cab från 1966! Pontiacen är i ett mycket gott skick rakt igenom och ger ett härligt intryck! 6,4L 389 V8 och 400 automat som går kanonfint. Bilen är helrenoverad för ca 15 år sedan i Sverige. Då gjordes hela bilen i ordning, så som ramlyft med blästring samt målning, därefter har bilen varit välskött och lite använd.
Fin lack i läcker guld metallic samt mycket fin matchande guld inredning. Fint krom (finns lite porer på sido panelerna) i övrigt bra skick! Det som är gjort nyligen är en ny svart canavas tygcab med glasruta och en komplett bagage inredning.. mycket snyggt!
Nyare coys krom fälgar. Utrustad med Servobromsar. Servostyrning. Elhissar. Kraftigt stereo paket!! Bälten mm.

Pontiacen säljes besiktad och körklar! Bilen finns hemma i vår bilhall. Vi erbjuder förmånlig finansiering i olika former från 0kr kontant med låg månadskostnad kontakta oss så ser vi vad som passar dig bäst! Välkomna att besöka vår bilhall i Mellerud Smedjegatan 2 i Mellerud. KÖPER – BYTER – SÄLJER – FÖRMEDLAR! Har du en USA bil att sälja? Kontakta oss! Över 40 år i branschen.

Alexander 0703656946 Gunnar 0705134553