top-img-ascars-start

AS Cars

Buick Electra 225 Cab 1962

Pris 289000:-

Buick Electra 225 cab från 1962.
Här är en riktigt trevlig Buick cab av den största och lyxigaste modellen Electra 225 som håller ett mycket gott originalskick rakt igenom. 401 nailhead med Dynaflow automat som går kanonfint. Vad vi kan se så verkar buicken vara väldigt orörd och allt sitter där det ska. Karossen är frisk och fräsch. Vad vi kan se så verkar de vara originallacken kvar på stora delar av bilen i code A regel black som under åren fått lite patina och märken men är blank. Mätaren står på 51387miles/ 8268mil vilket man skulle kunna tro kan stämma när man kör och ser bilen. Mycket fin röd original inredning som fått en ny matta mm! Krom och lister håller ett gott bruksskick. Ny komplett svart vinyl cab.
Electra 225 var lyxvarianten som innebar att den hade mest utrustning så som denna är utrustad med blandannat Bucketseats med mittkonsol. Elektrisk vindrutespolare/torkare med dubbla hastigheter. Deluxe-ratt. Turbine-Drive-växellåda. Vadderad instrumentbräda. Defroster. Handskfacksbelysning. Servostyrning och servobromsar. Bländskyddad backspegel. tvåvägs eldrivna säten. Elfönsterhissar. Super Deluxe navkapsel. Vacuum bagage. MM

Buicken säljes nybesiktad och körklar! Bilen finns hemma i vår bilhall. Vi erbjuder förmånlig finansiering i olika former från 0kr kontant med låg månadskostnad kontakta oss så ser vi vad som passar dig bäst! Välkomna att besöka vår bilhall i Mellerud Smedjegatan 2 i Mellerud.
KÖPER – BYTER – SÄLJER – FÖRMEDLAR!

Har du en USA bil att sälja? Kontakta oss! Över 45 år i branschen.
Alexander 0703656946 Gunnar 0705134553